GÜREŞ TAKIMI, TARİHİNDE İLK KEZ 2. LİGE YÜKSELDİ

2.lig güreş terfi müsabakalarına katılan Sungurlu Belediyespor güreş takımı yaptığı müsabakalardan galip ayrılarak 2.lige terfi etti.
Afyon ilinde yapılan Kulüpler arası 2.lig güreş terfi müsabakalarında aldıkları başarılı sonuçlarla rakiplerini bir bir yenerek büyük başarıya imza atan Kırmızı-Siyahlı ekibin güreş takımı 2. lige çıktı.
26 takım arasında oynanan müsabakalarda Sungurlu Belediyespor Güreş takımı 5. olarak tarihinde ilk kez 2. lige yükselme başarısı sağladı. Yapılan turnuvada 96 kilogramda İldeniz Savran 1., 74 kilogramda Hamza Çaylan 2., 59 kilogramda Hasan Basri 3., 65 kilogramda Yavuzcan Bolat 3., 130 kilogramda Nurullah Durak 5. oldu.
ÇAKMAR “2.LİG SUNGURLU’ YA HAYIRLI OLSUN”
Takım Antrenörü Fevzi Çakmar, Belediyespor Güreş Takımının 2.Lige çıkmasının bir başarı olduğunu belirtti.
Çakmar, “Güreş takımının elde etmiş olduğu başarılı sonuçlara sevindiklerini, Afyon ilinde yapılan 2.lig terfi müsabakalarında alınan sonuçlar itibari ile bir üst lige çıkmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Çakmar ayrıca; ” Sungurlumuzun yetiştirmiş olduğu sporcular uzun yıllar büyük kulüplerde mücadele ettiler. Sungurlu Belediye Başkanı Sayın Abdulkadir Şahiner’ in büyük fedakarlıklar göstererek takıma sahip çıkmasıyla beraber kendi sporcularımızı tekrar kulübümüze kazandırarak adımızı duyurmaya başladık. Bugün Güreş takımımız 2. lige yükselmiş ise bunun en büyük faktörü Abdulkadir Şahiner’ dir. Spora ve sporculara göstermiş olduğu desteklerden dolayı Öncelikle Belediye Başkanımız Sayın Abdulkadir Şahiner’ e, Kulüp Başkanımız Sayın Bahri Sezen’ e, Güreş Takımı Sorumlusu Sayın Mehmet Fenercioğlu’ na, sporcularımıza ve Sungurlu halkımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Önceki Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner, ilçeye yatırım yapan esnafların yanında yer almaya devam ediyor.